Onko rannerengas tehty hautajaisten jälkeen? Sormenjälki tai valokuvaranneke
Uutiset

Onko rannerengas tehty hautajaisten jälkeen? Sormenjälki tai valokuvaranneke

 

Rannekoru sopii hautajaisiin

 

Rakkaan menetyksen jälkeen on usein vaikeaa pitää muistoja elossa. Yksi tapa tehdä tämä on erityinen rannerengas, jossa on vainajan sormenjälki. Voit valmistaa tämän rannekorun kanssamme, jossa käytämme laserkaiverrusta sormenjäljen kiinnittämiseen rannekoruun.

 

Nämä rannekorut on suunniteltu erityisesti ihmisille, jotka ovat menettäneet jonkun ja tarvitsevat silti konkreettisen muistutuksen rakkaasta. Tämän rannekorun käyttäminen voi tarjota mukavuutta ja auttaa sinua käsittelemään surua.

 

Miten se toimii?

 

Sormenjälkirannekkeen valmistusprosessi on yksinkertainen. Voit ottaa meihin yhteyttä, niin opastamme sinut koko prosessin läpi.

 

  1. Järjestää tapaaminen: Ota yhteyttä niin sovitaan aika sormenjäljen ottamiseksi. Tämä voidaan tehdä musteella tai digitaalisesti mieltymystesi mukaan.
  2. Anna sormenjälki: Tule meille ja toimita sormenjälki meille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että sormenjälki otetaan oikein.
  3. Suunnittelun valinta: Valitse rannekoru, joka sopii parhaiten sinulle ja edesmenneelle. Meillä on laaja valikoima tyylejä ja materiaaleja, joten voit löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan.
  4. Laserkaiverrus: Käyttämällä edistynyttä laserkaiverrustekniikkaamme kaivertamme sormenjäljen rannekoruun. Tämä tehdään erittäin tarkasti, jotta jokainen sormenjäljen yksityiskohta näkyy tarkasti.
  5. Jakso: Heti kun rannekoru on valmis, lähetämme sen sinulle tai voit tulla noutamaan. Saat ainutlaatuisen korun, joka on tehty sinua varten.

 

Pysyvä muisto

 

Sormenjälkirannekoru ei ole vain koru, vaan myös symbolinen esitys siteestä, joka sinulla oli vainajan kanssa. Tämän rannekorun käyttäminen voi auttaa tuntemaan läsnäolonsa lähellä ja tarjoamaan mukavuutta vaikeina aikoina.

 

Lisäksi sormenjälkirannekkeen tekeminen voi myös auttaa sinua jakamaan muistoja muiden kanssa. Kun ihmiset katsovat rannekoruasi, heitä muistutetaan menettämästäsi henkilöstä ja tilaa voi avautua tarinoiden ja tunteiden jakamiseen.

 

Ainutlaatuinen ja persoonallinen muisto

 

Sormenjälkirannekoru on ainutlaatuinen koru, joka on tehty erityisesti sinua varten. Jokainen kappale on mittatilaustyönä valmistettu ja siinä on vainajan sormenjälki, joten se on hyvin henkilökohtainen muisto.

 

Voit myös yksilöidä rannekorun esimerkiksi nimellä tai päivämäärällä. Näin korusta tulee entistä merkityksellisempi ja se saa entistä suuremman tunnearvon.

 

Jatka muistutuksella

 

Rakkaan menettämistä voi olla vaikea käsitellä, mutta on tärkeää jatkaa elämääsi vaaliamalla samalla muistoja. Sormenjälkirannekkeen käyttäminen voi auttaa tässä, sillä se muistuttaa sinua siitä, että rakkaasi on aina kanssasi, vaikka hän ei olisi enää fyysisesti läsnä.

 

Vaali rakkaasi muistoja erityisellä rannekorulla, jossa on hänen sormenjälkensä. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja palveluistamme ja kuinka voimme auttaa tämän erityisen muiston luomisessa.