Tietoja Armbandenista™ ja Armbanden.be:stä

Käsintehtyjä koruja vuodesta 1999 omasta studiostamme.

Rannekorut on ollut olemassa siitä lähtien 1999 virallisesti rekisteröity Alankomaissa ja Belgiassa ja alkoi ainutlaatuisilla käsintehdyillä "rannekoruilla". Muun muassa kaiverrettavilla nahkarannekkeilla miesten ja naisten rannekoruilla ja on kasvanut perinteiseksi koruverkkokaupaksi naisten ja miesten rannekoruissa. Meidän oma studio tulla koruksi Räätälöity. Antaaksemme jokaiselle rannekorulle ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman, olemme erikoistuneet suunnittelemaan oman rannekorusi. Tukeva rannekorulahjasi vastaanotetaan aina yksilöllisesti kaiverrus- ja nahankäsittelytekniikoiden avulla. Mallistomme koostuu yli 600 varastossa olevasta rannekorusta, joissa on viimeisimmät trendit ja mallit, kuten helmet, puiset, kestävät köydet, valokuvarannekkeet ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut sormenjälkirannekkeet.

me kaikki'aitoa nahkaa' on kotoisin Materasta, Italiasta. Tämä tekee siitä paitsi korkeimman autenttisen laadun, myös vankan, kestävän ja vastuullisen. Jos etsit rannekorua erityyppisestä nahasta, kerro siitä meille. Näytämme mielellämme, mitkä nahkahihnat ovat saatavilla.

Pieni studio, suuret tavoitteet

 • Pehmeä kangas

  Saat ilmaisen maakuljetuksen jokaiselle
  tilaus. Etkö pidä siitä? Lähetä se takaisin meille.

 • Kevyt

  Liity Minimog Rewardsiin ansaitaksesi lahjakortteja
  ja nauti eksklusiivisista jäseneduista.

 • Koko päivän mukavuutta

  Uskomme, että pukemisen pitäisi olla
  helpoin osa päivääsi.

Maailman on liikuttava nopeasti, jotta se olisi merkityksellinen
ero ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Tytön pitäisi olla kaksi asiaa: tyylikäs ja upea. Olen vakuuttunut siitä, että yksinkertaisuudessa voi olla ylellisyyttä. Halusin pukea naisen, joka elää ja työskentelee, en naista maalauksessa. Kaikkea on vaikea tasapainottaa. Se on aina haastavaa. Suhteeni tuottajiin tai valokuvaajiin – nämä ovat vuosia kestäneet suhteet. En voi imeytyä tuohon julkkisjuttuihin, koska se on mielestäni aivan törkeää. Tavoitteeni on saada köyhät näyttämään rikkailta ja rikkaat köyhiltä. Turhamaisuus on terveellisin asia elämässä. Uskon, että vaatteeni voivat antaa ihmisille paremman kuvan itsestään – että se voi lisätä heidän luottamusta ja onnellisuuttaan. Teatterin taakse voi piiloutua niin paljon, eikä minun tarvitse tehdä sitä enää. En oikein osaa tehdä vapaa-ajan vaatteita.

Tiimimme

TOIMITUSJOHTAJA

Edward Lindgren

CO-FOUNDER

Nado Husa

MARKKINOINTI

Kiinalainen Afamefuna

Ilmainen toimitus

Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille

Rahan takuu

30 päivän sisällä vaihtoon.

Online-tuki

24 tuntia päivässä, 7 päivää viikossa

WhatsApp

+ 3185

Tämä on otsikkoteksti

Kerro palvelustasi.

Tämä on otsikkoteksti

Kerro palvelustasi.

Tämä on otsikkoteksti

Kerro palvelustasi.

Palautusosoite

Hertog Willemlaan 23, 5961TK Horst