Ansaitse mainostamalla rannekoruja

🌟 Tapaa paras mahdollisuus sinulle! 🌟 💸 Korkea voittopalkkio 24% jokaisesta myynnistä! 🛠️ Jokainen tuote käsintehty omassa myymälässämme vuodesta 1999. ✈️ Ilmainen toimitus maailmanlaajuisesti, missä ikinä oletkin. 🌍 Tuki yhä useammalle kielelle. 🔥 Emme keskity sosiaaliseen mediaan, joten tämä on SINUN hetkesi loistaa! 🔥 Oletko valmis näyttämään luovuutesi ja tienaamaan rahaa? Tässä on lippusi menestykseen! 💰

Liity nyt

Kumppanuusmahdollisuudet

  • Sisällön luominen
  • Kampanjat
  • Lisämahdollisuudet
  • Käyttöoikeudet
  • Kumppanuusmarkkinointi
  • Alennuskoodit
  • gifting

Vaikuttajia, bloggaajia ja vloggaajia etsitään!

Oletko vaikuttaja, bloggaaja tai vloggaaja, joka haluaa jakaa tyyli- ja muotivinkkesi maailman kanssa? Meillä on sinulle loistava mahdollisuus! Verkkokauppamme etsii vaikuttajia, bloggaajia ja vloggaajia jakamaan meidän auttaa mainostamaan uutta rannekorusarjaa.

 

Jos olet suunnannäyttäjä, jolla on muotia

Jos olet muodin suunnannäyttäjä, joka haluaa pysyä mukana uusimpien trendien kanssa, tämä on täydellinen tilaisuus sinulle. Liittymällä vaikuttajien, bloggaajien ja vloggaajien joukkoomme autat meitä tavoittamaan enemmän asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaamme. Voit myös esitellä ainutlaatuista tyylitajuasi, kun autat meitä esittelemään uusia rannekorujamme.

 

Erikoistunut henkilökohtaisiin rannekoruihin

Verkkokaupassamme olemme erikoistuneet kauniiden, käsintehtyjen rannekorujen valmistamiseen luonnonmateriaaleista, kuten nahasta, hampusta ja kivistä. Jokainen rannekoru on huolellisesti suunniteltu ja valmistettu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin. Uskomme, että laatua ei saa koskaan uhrata määrän hyväksi. jokainen tekemämme rannekoru on suunniteltu kestämään eliniän.

Etsimme vaikuttajia, jotka voivat näyttää rannekorumme kuvissa tai videoissa sosiaalisen median tileillään sekä bloggaajia, jotka voivat kirjoittaa heistä informatiivisia postauksia. Kanssamme työskentelevänä vaikuttajana tai bloggaajana saat käyttöösi eksklusiivisia alennuksia ja kampanjoita, ja saat ennakkoilmoituksen tulevista tuotelanseerauksista, jotta voit olla ensimmäisten joukossa jakamassa uutiset seuraajillesi.

Tavoitteenamme on rakentaa suhteita vaikuttajiin, jotka todella ymmärtävät ja arvostavat sitä, mitä teemme täällä verkkokaupassamme. Haluamme työskennellä yhdessä luodaksemme sisältöä, joka resonoi ihmisten kanssa ympäri maailmaa, jotka rakastavat muotia ja haluavat näyttää parhaalta ja varmistavat samalla, että he tekevät ympäristötietoisia ostoksia.

 

Saa automaattisesti prosenttiosuuden jokaisesta myydystä rannekorusta!

Osana tiimiämme saat korvauksen jokaisesta postauksesta tai artikkelista, jossa on jokin rannekoruistamme, sekä kaikista näistä viesteistä tai artikkeleista aiheutuvasta myynnistä. Saat myös ilmaisia ​​näytteitä, jotta voit käyttää niitä itse ja esitellä ne kuvissa tai videoissa verkossa, jos haluat.

Jos tämä kuulostaa joltain kiinnostavalta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä jo tänään! Odotamme innolla yhteistyötä pian!