Palautusoikeus

Kun tuotteet on palautettu, ne palautetaan tarkastuksen jälkeen 14 arkipäivän kuluessa sillä maksutavalla, jolla ne on maksettu.

Rannekorujen toimitus- ja toimituskäytännöt


Kun maksu on suoritettu, tilauksesi käsitellään Lähetetään 2 arkipäivän sisällä PostNL:n kautta. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ilmoittaaksemme tilauksesi tämänhetkisen tilan. Poikkeustilanteissa tilauksesi voidaan lähettää myöhemmin. Se kestää keskimäärin hieman kauemmin persoonallisia koruja toimittaa (1-3 työpäivää), koska teemme tämän mukautuksen puolestasi tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Oletko tilannut rannekorun erityisestä syystä (poikkeuksesta), kuten kuolemasta tai syntymästä? Sitten yritämme sijoittaa tämän rannekkeen tilauksen käsittelyn etupuolelle. Muotoilemme myös ensin digitaalisesti henkilökohtaisen valokuvasi, sormenjälkesi tai tekstisi niin, että se kaiverretaan parhaalla huolella koruusi. Myös mittatilaustyönä tehdyt korut (ajattele tietyn pituisia) kuuluvat yksilöllisten korujen alle. Onko sinulla koru, joka on tehty erityisesti sinulle tai taottu tulee olemaan. Silloin toimitusaika on mahdollinen +/- 3 viikkoa ovat. Tämä johtuu siitä, että koko korujen kehitysprosessi suoritetaan. Näin voit tilata koruja jopa 8 kertaa tarkemmin mittojen suhteen kuin korukollegoillamme (jotka käyttävät yleensä 1-3 vakiokokoa). Näin voit olla varma, että korusi on todella tehty sinulle mittojen mukaan.

Toimitus 

Ilmoitetut hinnat eivät sisällä toimituskuluja, mutta useimmissa tapauksissailmainen toimitus kuluttajille'. Toimitamme oletusarvoisesti rajoitettuun määrään maita. Jos maasi ei ole luettelossa, voit ottaa yhteyttä ota meihin yhteyttä mahdollisista mahdollisuuksista. Tai anna valitsemasi maa kassasivulla. Näet välittömästi tähän maahan sovellettavat toimituskulut.

Toimitamme oletuksena seuraaviin maihin:

Belgia, Tanska, Saksa, Suomi, Ranska, Gibraltar, Kreikka, Latvia, Luxemburg, Malta, Monaco, Alankomaat, Norja, Itävalta, Puola, Portugali, Espanja, Ruotsi, Sveitsi. Jos haluat muita toimitusvaihtoehtoja, ota meihin yhteyttä.

Toimitamme aina Hollannista. Myös tilausten vastaanottaminen EU:n ulkopuolelta on mahdollista. Ostajan tulee maksaa mahdolliset kyseisessä maassa voimassa olevat tuontitullit ja ALV (tuontikulut).

Toimitusaika

Toimitus Alankomaissa tapahtuu PostNL:n postin tai pakettien toimittajan (useimmissa tapauksissa vakiokuljetusyhtiömme), DHL:n, InstaBeen tai FedExin kautta. Pääsääntöisesti toimitus tapahtuu seuraavana arkipäivänä klo 9-00 välisenä aikana. Valitettavasti emme voi taata toimitusaikaa. Löydät arvioidun toimitusajan PostNL:n seuranta- ja jäljityssivulta. Saat myös jälki- ja jäljityslinkin sähköpostitse. Jotta voit helposti seurata pakettia.

Toimitusaika Hollannin ulkopuolella riippuu postipalvelusta, joka ottaa haltuunsa kuriiriyrityksen PostNL:ltä. Toimitusaika Euroopassa vaihtelee useimmissa tapauksissa 3-12 päivän välillä. Toimitusaika Euroopan ulkopuolelle vaihtelee useimmissa tapauksissa 4-30 päivän välillä. Löydät toimitusajat maittain PostNL:n verkkosivuilta.

Useat tekijät voivat vaikuttaa negatiivisesti toimitusaikaan, esimerkiksi se voi vaihdella seuraavista syistä:

• Paikalliset vapaapäivät
• Käsittely kohdemaan tullissa
• Lakot, luonnonkatastrofit, kriisit, tulipalo, sota, luonnonkatastrofit, sairaudet, epidemian puhkeaminen, hallituksen toimet, energian puute tai energiantoimitusten katkos, myrsky, yleislakko, pommiuhkaukset tai muut terroriteot tai ilkivalta, odottamattomat poliittiset toimet tai taloudelliset olosuhteet, rakennuksen omistajan tai haltijan tekemät näyttelyä koskevat päätökset, jotka tekevät paikan käytöstä ja/tai näyttelyn järjestämisestä huomattavasti kalliimpaa ja/tai mahdottomaksi, sekä kaikki muut tapaukset tai tilanteet, jotka tekevät paikan käyttö ja/tai näyttelyn järjestäminen huomattavasti kalliimmaksi ja/tai mahdottomaksi. Tai muita erityisiä tapahtumia, joita voidaan pitää ylivoimaisena esteenä.

VERPAKKING

Korut on pakattu turvallisesti pahviseen suojakoteloon. Ympäristökuormituksen keventämiseksi pakkausmateriaalit, kuten kuljetuslaatikot, muovipallot ja vastaavat, käytetään uudelleen ja minimoidaan mahdollisimman paljon. 

Palautuspolitiikka

Saattaa käydä niin, että haluat palauttaa tilauksen. Ehkä siksi, että et pidä tuotteesta tai ehkä on jokin muu syy, miksi et halua koko tilausta. Syystä riippumatta sinulla on laillinen oikeus peruuttaa ja/tai palauttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta syytä ilmoittamatta. Lukuun ottamatta mittatilaustyönä valmistettuja koruja, komposiitti- tai henkilökohtaisia ​​koruja, sulatettuja/valettuja koruja, kaiverrettuja koruja tai tiettyyn istuvuuteen valittuja koruja. Katso meidän Ehdot kaikki soveltuvat ehdot ja tiedot. Kaikki nahka- ja köysirannekkeet leikataan rullan mittoihin, eikä niitä tästä syystä voi palauttaaLähetyskulut ovat kuitenkin ostajan vastuulla.

Peruuttamisen/palautuksen rekisteröinnin yhteydessä se tulee tehdä sähköpostitse. Palautuksessa tulee ilmoittaa tilausnumero, nimi ja tuotteet. Hyvitys maksetaan vain sille tilille, jolla maksoit. Rannekorujen tulee tällöin saada tuote perille kohtuullisessa ajassa, joka katsotaan 7 päivän kuluessa palautusilmoituksesta sähköpostitse. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan vahingoittumattomina tai täsmälleen samassa kunnossa kuin Rannekorut ne lähettivät. Hygieniasyistä niiden on oltava käyttämättömiä tai käyttämättömiä, eikä niissä saa olla hajuveden tai tupakan hajua tai muita käytön jälkiä. Tämä on Rannekorun harkinnan mukaan.

Rannekorujen toimituksen jälkeen vahingoittuneet tuotteet hylätään, eikä niitä siksi voida ottaa takaisin. Tämä tarkoittaa, että tuotteita ei voi palauttaa. Edellä mainitun palautusajan ulkopuolella lähetettyjä palautuksia ei oteta vastaan, ellei toisin ole etukäteen sovittu.

Palautuskustannukset ja -riskit ovat asiakkaalla. Muiden EU-maiden ostajien palautuskustannukset vaihtelevat maittain. Tässä viitataan asianomaisen EU-maan postimaksuihin. Palautuslähetykset, joita ei ole riittävästi leimattu, hylätään. Postikulut hyvitetään vain, jos tuotteessa on vaurioita, jotka olisi kohtuudella pitänyt havaita ennen kauppaa.

Palautetun tuotteen tarkastuksen jälkeen saat sähköpostiisi kohtuullisen ajan kuluessa. Oikean palautuksen sattuessa maksettu summa palautetaan käyttämällesi maksutavalle mahdollisimman pian ja viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen peruuttamisesta.

Sähköpostiosoite palautuksen rekisteröintiä varten on info@rannerenkaita.fi.