Infinity love rannekoru (Infinity heart) - Punottua nahkaa

Normaali prijs €65,95
Myyntihinta €65,95 Normaali prijs €82,95
Tallentaa 20%
Ilmainen verzending
15 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä
Etsitkö täydellistä lahjaa tälle erityiselle miehelle elämässäsi? Älä etsi kauempaa kuin Infinite Love Rannekoru (Infinity heart) - punottu nahka! Tämä kaunis punainen/ruskea rannekoru, joka on valmistettu korkealaatuisesta italialaisesta nahasta, on täydellinen lahja sekä miehille että naisille. Punottu rakenne tarjoaa ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmeen, kun taas intensiivinen väri varmistaa, että tämä rannekoru korostaa mitä tahansa asua.

Tässä rakkausrannekorussa on sydämenmuotoinen Infinity-merkki, äärettömän rakkauden symboli. Voit korvata tekstin "Our Love Remains" henkilökohtaisella kaiverruksella, mikä tekee tästä rannekorusta entistä henkilökohtaisemman. Anna tämä rannekoru lahjaksi kumppanillesi, isällesi, veljellesi tai ystävällesi - hän varmasti rakastaa sitä!

Infinite Love Rannekoru - Braided Leather ei ole vain kaunis lahja, vaan myös kestävä valinta. Italialainen nahka kestää vuosia, joten kumppanisi voi käyttää tätä rannekorua uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja saada muistutuksen siitä, kuinka paljon rakastat häntä. Älä epäröi enää ja tee elämäsi erityinen mies onnelliseksi tällä kauniilla rakkausrannekorulla. Tilaa jo tänään!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 3-arvosteluihin
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
Herma
Olen erittäin tyytyväinen sormenjälkikaiverrusrannekkeen ostoon

Se, että sain antaa oman sormenjäljeni kaiverrukseen, teki koko prosessista vielä erikoisemman. Minusta tuntui, että lisäsin osan itsestäni tähän rannekoruun, ja se tekee sen käyttämisestä entistä arvokkaampaa.

D
Demelza Van Burken
en malta odottaa rannekorun antamista. Kuinka kaunis se on. 😍

Hyvää iltaa. Ota minut sisään. Niin nopeasti.👌 Ja en malta odottaa rannekkeen luovuttamista. Se on niin kaunis.😍 Täydellinen.👌Toivottavasti se sopii minulle.😬🤞. Olen niin iloinen tästä lahjasta m. Boksi myös. Todella hämmästyttävää.

B
Bjorn
Tyttöystävä oli erittäin tyytyväinen! Kiitos nopeasta toimituksesta

Kun kysyin, voisitko tehdä toisen rannekorun pikaisesti, olin erittäin iloinen, että se saapui seuraavana päivänä. Tilasin varmuuden vuoksi myös toiselta sivustolta, mutta se saapui heti ja tyttöystäväni on myös erittäin tyytyväinen siihen.