Alkukirjaimet miesten rannekoru (santelipuu / kulta) - Puinen rannekoru

Normaali prijs €65,95
Myyntihinta €65,95 Normaali prijs €79,95
Tallentaa 17%
Ilmainen verzending
49 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö persoonallisia ja tyylikkäitä koruja miehille? Sitten tämä punasantelipuusta ja kultametallista valmistettu Initial-rannekoru on juuri sitä mitä etsit! Tämä puinen rannekoru ei ole erityinen vain materiaaliyhdistelmien vuoksi, vaan myös siksi, että siihen voi kaivertaa omat nimikirjaimet. Näin saat aina ainutlaatuisen ja persoonallisen korun mukanasi.

Mutta tällä rannekorulla on enemmän tarjottavaa kuin vain kaunis muotoilu. Punaisella santelipuulla, josta rannekoru on valmistettu, on henkisesti puhdistava vaikutus ja se tarjoaa mielenrauhaa. Lisäksi siinä on henkinen tuoksu, joka stimuloi intuitiota. Kukapa ei haluaisi sitä päivittäiseksi seuralaiseksi? 

Rannekorun leveys on 14 mm ja se on säädettävä, joten se sopii mihin tahansa ranteeseen. Rannekorun mukana tulee myös 7,95 € arvoinen metallinen säätösetti, jotta voit helposti määrittää oikean koon itse.

Initials-rannekoru on valmistettu kullanvärisestä 316L ruostumattomasta teräksestä. Tämä materiaali tunnetaan kestävyydestään ja laadustaan, joten nautit ostoksestasi pitkään. 

Lyhyesti: tämä Red Sandalwood Initial -rannekoru on täydellinen lahja itsellesi tai miehellesi. Tyylikäs, persoonallinen ja merkityksellinen lisä mihin tahansa asuun!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Bert Kosters
Kaunis.

Nopea ja kaunis toimitus