Elite rannekoru - Musta köysi

Normaali prijs €37,95
Myyntihinta €37,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
7 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö upeaa, ainutlaatuista rannekorua, joka sopii sinulle täysin? Oma suunnittelema paracord köysirannekoru on juuri sitä mitä etsit! Valittavana on peräti 18 erilaista köyttä ja mahdollisuus valita oma linkki, joten jokaiselle löytyy jotakin. 

Rannekorumme eivät ole vain tyylikkäitä, vaan myös kestäviä. Tämä rannekoru kestää lyönnin 6 mm:n paksuisella ja jalometallilenkillä. Lisäksi valitsemasi nimi liimataan rannekoruun laserkaiverruksella, mikä tekee siitä entistä henkilökohtaisemman.

Onko sinulla erityisiä toiveita? Ei ongelmaa! Valmistamme kaikki rannekorumme mittojen mukaan. Näin voit olla varma, että rannekorusi istuu täydellisesti. Ja lisäetuna, jätämme yhden sivun löysäksi, jotta voit kiinnittää rannekorun täydelliseen rannekokoasi mukana toimitetulla liimalla. Ei enää ongelmia kokeilla ja kokeilla monia eri kokoja! 

Tämä rannekoru on saatavana myös 10 eri tyyppisenä nahkana köyden sijaan. Tämä tekee siitä täydellisen lahjan kaikkiin tilaisuuksiin. Etsitpä sitten jotain itsellesi tai haluat yllättää jonkun muun, onnistut taatusti oman suunnittelemallamme paracord köysirannekorullamme!

Arvostelut