Elite rannekoru hopea - hiekka köysi

Normaali prijs €37,95
Myyntihinta €37,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
21 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Rannekoru, joka istuu täydellisesti ja on täysin sinun makuusi? Sitten oma suunnittelemamme paracord köysirannekoru, jossa on valitsemasi linkki ja 18 erilaista köyttä, on ratkaisu! Tämän tukevan rannekorun paksuus on 6 mm, ja siinä on vahva jalometallilenkki.

Mutta ei siinä vielä kaikki: ymmärrämme paremmin kuin kukaan muu, että jokaisella on erilaiset toiveet korujen suhteen. Siksi valmistamme kaikki rannekorumme mittojen mukaan, mukaan lukien nimen laserkaiverrus. Haluaisitko nahkaa köyden sijaan? Ei hätää, tästä rannekorusta on saatavana myös 10 erilaista nahkaa!

Hienoa tässä rannekorussa on, että se sopii aina. Jätämme yhden puolen löysäksi, jotta voit muokata rannekorun itse mukana tulevalla liimalla. Ei enää vaivaa kokeilla useita eri kokoja, koska tämä rannekoru sopii aina. Tämä tekee siitä myös täydellisen lahjan kaikkiin tilaisuuksiin.

Valitse siis itse suunnittelemamme paracord-köysi tai nahkarannekoru, jossa on 18/10 erityyppistä köyttä/nahkaa ja tee se mittatilaustyönä omalla nimelläsi laserkaiverrettuina. Taatusti ainutlaatuinen ja siisti lisä korukokoelmaasi!

Arvostelut