Elite rannekoru hopea - punainen köysi

Normaali prijs €37,95
Myyntihinta €37,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
47 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Tee rantestasi näyttävän siistiltä ja tyylikkäältä omilla suunnitelluilla paracord-köysirannekoruilla, joissa on oma linkkisi valinta. Valittavanasi on peräti 18 köysityyppiä, joten voit löytää sinulle täydellisesti sopivan rannekorun. Rannekorumme on valmistettu kestävästä köydestä, jonka paksuus on 6 mm, ja niissä on vahva jalometallilenkki.

Mutta ei siinä vielä kaikki, sillä tarjoamme myös mahdollisuuden kaivertaa rannekoruun oma nimesi tai viestisi. Näin teet rannekorustasi erityisen persoonallisen ja ainutlaatuisen.

Onko sinulla erityisiä toiveita? Ei ongelmaa! Räätälöimme kaikki rannekorumme niin, että ne sopivat täydellisesti ranteeseesi. Ja jos köysi ei ole sinun juttusi, meillä on myös tämä rannekoru saatavilla 10 erityyppisenä nahana. 

Ainutlaatuisen kiinnitystapamme ansiosta sinun ei enää tarvitse kamppailla useiden rannekkeiden kanssa. Jätämme toisen puolen löysäksi, jotta voit muokata sitä mukana tulevalla liimalla. Tämä tekee siitä myös täydellisen lahjan kaikkiin tilaisuuksiin.

Valitse oma tyylisi, istuvuutesi ja persoonallisuutesi luodaksesi täydellisen paracord-köysirannekkeen sinulle tai erityiselle henkilölle elämässäsi.

Arvostelut