Elite rannekoru hopea - harmaa köysi

Normaali prijs €37,95
Myyntihinta €37,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
49 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö siistiä ja omituista rannekorua, joka sopii täydellisesti tyyliisi? Sitten oma suunnittelemamme paracord köysirannekoru, jossa voit valita oman linkin, on sinulle sopiva! Valittavanasi on peräti 18 erilaista köyttä, joten löydät aina sinulle täydellisesti sopivan vaihtoehdon. Mutta siinä ei vielä kaikki: tarjoamme myös mahdollisuuden laserkaivertaa jalometallilinkkikappaleeseen valitsemasi nimi tai teksti. 

Rannekorumme on valmistettu tukevasta köydestä, jonka paksuus on 6 mm, joten ne kestävät iskun. Ja jos pidät nahasta köyden sijasta, voit valita myös 10 erilaisesta nahkatyypistä. Mikä parasta, teemme kaikki rannekorumme mittatilaustyönä, joten jos sinulla on erityistoiveita, se ei ole ongelma.

Rannekoru sopii aina, koska jätämme yhden puolen löysäksi, jotta voit tehdä siitä täydellisen kokoisen ranteeseesi mukana tulevalla liimalla. Ei enää vaivaa monien rannekorujen kokeilemisessa: tämä rannekoru sopii kaikkiin tilaisuuksiin ja on myös loistava lahjaidea. Valitse suosikki paracord-värisi tai nahkatyyppisi jo tänään ja tilaa tämä ainutlaatuinen ja persoonallinen rannekoru!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
Karhu
Paljon mukavampi kuin odotimme

Kiitos henkilökohtaisen kaulakorumme kaivertamisesta, isäni on erittäin tyytyväinen siihen! Olen jo lähettänyt lahjan hänelle. Ilman joustavaa asennettasi tämä ei olisi ollut mahdollista ajoissa.