Elite rannekoru hopea - Ruskea köysi

Normaali prijs €37,95
Myyntihinta €37,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
26 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö tyylikästä rannekorua, jonka voit muokata henkilökohtaisen makusi mukaan ja joka sopii täydellisesti ranteeseesi? Silloin oma suunnittelemamme paracord-köysirannekoru jalometallilenkillä on juuri sitä mitä etsit! 

Valittavana on peräti 18 erilaista köyttä ja mahdollisuus nimetä laserkaiverrus, tämä rannerengas voidaan räätälöidä täysin toiveidesi mukaan. Näin voit räätälöidä rannekorun täysin omaan tyyliisi sopivaksi. 

Onko sinulla erityisiä toiveita? Ei ongelmaa! Valmistamme kaikki rannekorumme mittojen mukaan, jotta voimme aina täyttää tarpeesi. Vankka 6 mm:n köyden paksuus varmistaa, että rannekoru pysyy tukevasti ranteessasi ja kestää pitkään.

Haluatko mieluummin nahkaisen version tästä rannekorusta? Joka voi! Tarjoamme myös muunnelman, jossa on 10 erilaista nahkaa. 

Ja mikä parasta: älykkään muotoilun ansiosta rannekoru istuu aina, koska jätämme yhden puolen avoimeksi, jotta voit säätää sen kokoon mukana tulevalla liimalla. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse kokeilla monia rannekoruja ja yrittää selvittää, mikä niistä sopii parhaiten. Tämä tekee myös paracord-köysirannekorustamme täydellisen lahjan kaikkiin tilaisuuksiin! 

Valitse siis tämä ainutlaatuinen ja tyylikäs paracord-köysirannekoru jalometallilenkillä nyt ja koe aina täydellisesti istuvan rannekorun käyttömukavuus!

Arvostelut