Harmaa rakkausrannekoru - Oma tekstikaiverrus

Normaali prijs €66,95
Myyntihinta €66,95 Normaali prijs €82,95
Tallentaa 19%
Ilmainen verzending
29 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Anna rakkaallesi ainutlaatuinen ja persoonallinen lahja tällä harmaalla rakkausrannekorulla. Tämä korkealaatuisesta italialaisesta nahasta valmistettu rannekoru huokuu sitkeyttä ja sopii kaikkiin asuihin. Mutta mikä todella tekee tästä rannekorusta erityisen, on mahdollisuus lisätä oma tekstikaiverrus. Korvaa "Rakkaus virtaa kuin vesi" inspiroivalla lainauksella, nimilläsi tai tärkeällä päivämäärällä – valinta on sinun!

Tämä rannekoru on täydellinen sekä miehille että naisille ja varmasti miellyttää sitä erityistä miestä elämässäsi. Anna hänelle tämä ainutlaatuinen lahja ja näytä, kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Tilaa nyt ja saat tämän kauniin harmaan rakkauden rannekorun nopeasti kotiin!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 5-arvosteluihin
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
Harriet Kuypers
Harriet Kuypers

Harmaa rakkausrannekoru omalla tekstikaiverruksella ilahdutti! 😍 Laatu on upea ja kaiverrus tekee siitä erityisen erikoisen. Se on ihanteellinen lahja läheisille! ❤️🎁

R
selvä
Erittäin tyytyväinen

Super kiva lahja tyttärelleni

R
Ron Muijres
Tilaamme ehdottomasti uudelleen, jos haluamme antaa ystäville henkilökohtaisen lahjan.

Lahjaksi tilasin täältä 2 rannekorua hyville ystäville Norjaan. He pystyivät valmistamaan rannekorut itse mittojensa mukaan, koska ne olivat pyynnöstä löysät toiselta puolelta. Kun Lotten auttoi meitä, saimme tilata rannekorut suoraan verkosta. He olivat erittäin tyytyväisiä siihen ja olimme laittaneet heidän koiriensa nimet tassunjälkimerkillä. Tilaamme ehdottomasti uudelleen, jos haluamme antaa ystäville henkilökohtaisen lahjan.

a
anonyymi
Super hyvä palvelu, hyvä laatu ja nopea toimitus!

Hei Henry, saimme rannekorun tänään😀 se on kaunis! Kiitos tästä kauniista rannekorusta! Kiitos myös nopeasta palvelusta. Suosittelen sinua perheelle, ystäville ja kollegoille

A
Angelique
Mahtava!!

Tein kaksi rannekorua ja ne ovat kauniita! erittäin hyvä palvelu, jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä sen sovelluksen kautta ja he vastaavat melkein välittömästi.
He ovat erittäin ystävällisiä!
Suosittelen ehdottomasti kaikille tekemään täällä kauniin ainutlaatuisen korun. Ja se on myös edullinen...