Hevosranneke omalla valokuvakaiverruksella (sneb, kol, blaze)

Normaali prijs €68,95
Myyntihinta €68,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
7 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Oletko ylpeä hevosen omistaja ja etsit ainutlaatuista korua, joka heijastaa rakkauttasi hevostasi kohtaan? Silloin omalla kaiverruksellasi varustettu Horse-rannekorumme on juuri sitä mitä etsit! 

Tämä kaunis rannekoru on valmistettu korkealaatuisesta italialaisesta nahasta, jolla on vahvat luonneominaisuudet, mikä tekee siitä paitsi tyylikkään myös kestävän. Lisäksi rannekorua on saatavana eri tyyppisinä nahkaisina, joten voit aina löytää täydellisen yhteensovituksen asuusi.

Mutta mikä todella tekee tästä rannekorusta erityisen, on mahdollisuus muokata sitä hevosesi tassunjäljellä. Lähetä meille vain skannattu valokuva kaviotulosteesta valkoiselle paperille, niin me hoidamme loput. Näin saat ainutlaatuisen ja persoonallisen rannekorun, jota kenelläkään muulla ei ole!

21 mm jalometallilukko varmistaa, että rannekoru pysyy tiukasti ranteessasi, kun taas nahkainen 19 mm leveys ja 4 mm paksuus antavat sille tukevan ilmeen. 

Lyhyesti sanottuna, räätälöidyllä kaiverruksella varustettu Hevosrannekorumme on pakollinen hankinta jokaiselle hevosen ystävälle, joka etsii ainutlaatuista korua, joka kuvastaa hänen sidetään hevoseensa. Tilaa se tänään ja pue ylpeytesi pian ranteeseesi!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
~
~Danielle Rijk-Van Domburg
Oi vau 🤩 uskomattoman kaunis!! Hän on iloinen siitä! 😃

Hän menetti hevosensa Espanjassa, asuu Espanjassa ja ostin hänen hevosensa jälleenmyyjän kautta 🙂 löysin sen sirun kautta ja nyt on erittäin hyvä kontakti siihen. Hän tuli käymään meillä viime kesänä ja nyt olemme menossa sinne pian.