Sinikultainen 8 mm luonnonkivihelmirannekoru

Normaali prijs €47,95
Myyntihinta €47,95 Normaali prijs €59,00
Tallentaa 18%
Ilmainen verzending
53 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö ainutlaatuista ja tyylikästä asustetta? Sitten Sininen kultasäikeinen 8 mm luonnonkivihelmirannekoru, jossa on kaiverrettu nimesi kullanvärisissä linkeissä, on täydellinen valinta sinulle! Tämä kaunis rannekoru koostuu sinisistä helmistä kultasuonilla, jotka todella erottuvat joukosta. Näin olet taatusti huomion keskipisteessä! 

Mutta siinä ei vielä kaikki, koska tämä rannekoru on saatavana myös ruostumattomasta teräksestä ruostumattomasta teräksestä ja mustasta ruostumattomasta teräksestä tai kauniissa kullanvärisessä versiossa. Haluatko todella purkaa pakkauksen ja nauttia ylellisyydestä? Valitse sitten 925 sterlinghopea linkki, johon nimesi kaiverrus voidaan sijoittaa vähintään neljälle sivulle.

Tämä sinikultainen 8mm luonnonkivihelmillä koristeltu rannekoru ei ole vain kaunis koru, vaan myös erittäin persoonallinen, koska siihen on mahdollista kaivertaa oma nimesi. Tämä tekee siitä myös ihanteellisen lahjan rakkaalle ystävälle tai perheenjäsenelle, jonka haluat yllättää jollain erityisellä.

Joten, mitä sinä odotat? Tilaa tämä ainutlaatuinen ja tyylikäs sinikultainen 8 mm luonnonkivihelmirannekoru omalla nimesi kaiverruksella nyt ja anna itsesi loistaa enemmän kuin koskaan ennen!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 2-arvosteluihin
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jaap Heppener
ihana

Mittasin vahingossa väärin.
Nyt rannekoru on 4 helmeä liian iso.
Kuin voi ik dit oplossen?
Terveisin Jaap

M
MVdL
Super kaunis

Todella nopea toimitus ja todella kaunis rannekoru. Ystäväni on niin onnellinen siitä. Todella suositeltavaa. Tilaan varmasti useammin tältä sivustolta, myös erittäin mukava syntymäpäivälahjaksi.