Copper Viking rannekoru - Kudottu ruskea nahka

Normaali prijs €38,95
Myyntihinta €38,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
45 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö kovaa Viking-rannekorua, joka heijastaa persoonallisuuttasi? Sitten meillä on täydellinen rannekoru sinulle! Kuparinen Viking-rannekorumme kudotulla ruskealla nahalla on juuri sitä mitä etsit. Vankka vintage-nahka antaa rannekorulle autenttisen ilmeen, mikä saa sen näyttämään suoraan viikinkiajalta. 

Tämä rannekoru ei ole vain tyylikäs, vaan myös erittäin tukeva. Nahan paksuus on vähintään 8 mm, joten tämä rannekoru kestää varmasti pitkään ja kestää lyönnin. Lisäksi voit koota ihanteellisen yhdistelmäsi tällä rannekorulla ja antaa sille persoonallisen ilmeen.

Viikinkien mukaan tämä rannerengas tuo sinut lähemmäksi Valhallaa, Odinin valtakuntaa, jossa sankareita kuolee taistelussa joka päivä, jotta Odinin soturineidot vievät heidät Valhallaan illalla. Käyttämällä tätä tukevaa rannekorua olet ikään kuin yhdistetty tähän myyttiseen maailmaan.

Lyhyesti sanottuna kuparinen Viking-rannekorumme kudotulla ruskealla nahalla ei ole vain tyylikäs asuste, vaan myös voiman ja rohkeuden symboli. Tällä rannekkeella voit käsitellä mitä tahansa!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Luke Jansen
Kaunis koru

Helppo muokata