Luonnonkivet Musta Matte Onyx - Helmikoru

Normaali prijs €24,95
Myyntihinta €24,95 Normaali prijs €32,95
Tallentaa 24%
Ilmainen verzending
27 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö ainutlaatuista ja voimakasta rannekorua, joka ei ole vain tyylikäs, vaan auttaa myös käsittelemään tunteita ja sanomaan hyvästit negatiivisuudelle? Sitten Natural Stone Black Matte Onyx -helmirannekoru on sinua varten!

Onyx tunnetaan kyvystään auttaa käsittelemään surua ja surua sekä lopettamaan onnettomia suhteita. Onyx-korujen käyttäminen voi suojata sinua sinuun kohdistuvalta negatiivisuudelta. Ja Black Matte Onyx -kivillä sinulla on ylimääräinen suojakerros, koska musta on valon puutetta ja voi luoda näkymättömyyttä.

Mutta tämä rannekoru tekee enemmän kuin vain suojaa. Se vahvistaa myös itseluottamustasi pimeinä päivinä, terävöittää aistejasi ja rohkaisee terveeseen itsekkyyteen. Ja kirstuksena kakun päällä voit halutessasi kaivertaa rakkaansa nimen rannekoruun, mikä tekee siitä henkilökohtaisen lahjan, jota arvostetaan varmasti. 

Kaiken kaikkiaan tämä luonnonkiven musta matta onyx helmirannekoru ei tarjoa vain kaunista muotoilua, vaan myös voimakasta tunnetukea. Tilaa se jo tänään ja tunne kuinka se suojaa ja tukee sinua!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Petra
Kyllä kyllä! Todella hieno lisäys

Natural Stone Black Matt Onyx -rannekoru on todellinen katseenvangitsija! Helmien syvä, mattapintainen viimeistely antaa lujan ilmeen, joka sopii täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin. Helmien paino tuntuu mukavalta ranteessani ja kuminauha pitää rannekkeen mukavana. Rakastan mustan onyksin energeettisiä ominaisuuksia ja pidän tämän rannekorun käyttämisestä keskittyneenä ja tasapainoisena. Hieno lisä korukokoelmaani!