Magneettirannekoru - Multilink + oma teksti

Normaali prijs €46,95
Myyntihinta €46,95 Normaali prijs €62,95
Tallentaa 25%
Ilmainen verzending
7 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö ainutlaatuista rannekorua, joka sopii tyyliisi? Sitten meillä on sinulle täydellinen vaihtoehto: magneettirannerengas - Multilink + mukautettu tekstikaiverrus. Tällä kauniilla rannekorulla on tyypillinen muoto ja sitä on saatavana kahdessa värissä, hopea ja musta. Se on ihanteellinen koru lisättäväksi kokoelmaasi. 

Vaikka tämä rannekoru ei sisällä magneettisia elementtejä, on rannekoruun mahdollista lisätä omaa tekstiä. Näin voit tehdä tästä katseenvangitsijasta persoonallisen korun, jolla on erityinen merkitys. Rannekorun leveys on 15 mm ja pituus 21 cm sisältäen 7,95 € arvoisen metallisen säätösarjan.

Magneettirannerengas - Multilink + mukautettu tekstikaiverrus on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, mikä tekee siitä kestävän ja laadukkaan. Se ei värjää nopeasti ja kestää kolhuja.

Lyhyesti sanottuna, etsitkö ainutlaatuista korua, jolla on persoonallinen kosketus? Sitten tämä magneettirannekoru - Multilink + mukautettu tekstikaiverrus on ehdottomasti sinulle! Tilaa se helposti nyt verkkosivustoltamme ja lisää se kokoelmaasi.

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
D
diny de coo
Kauniit rannekorut

Todella kauniit rannekorut kohtuulliseen hintaan. Kaiverrus on hienosti tehty. Yläosa