Malakiittikiteet "Stone of Change" - helmillä koristeltu rannekoru

Normaali prijs €31,95
Myyntihinta €31,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
40 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Koe malakiittikiteiden voimakkaat vaikutukset "Stone of Change" -helmirannekorullamme. Tämä rannekoru on valmistettu aidoista malakiittikiteistä ja tarjoaa uskomattomia tehosteita koko olemassaolon ajan. Malakiitti tunnetaan transformaation kivenä, koska se auttaa sinua liikkumaan maailmankaikkeuden mukana ja omaksumaan muutoksen.

Kivien kauniit vihreät pyörteet symboloivat niiden kykyä auttaa sinua elämään enemmän tässä hetkessä ja avaamaan sydänchakraasi. Tämä antaa sinulle rauhan tunteen ja varmistaa, että olet valmis kaikkiin eteen tuleviin haasteisiin.

Tällä kauniilla helmillä koristellulla rannekorulla sinulla ei ole vain kaunis koru, vaan myös tehokas työkalu positiivisten muutosten tekemiseen elämässäsi. Käytä sitä päivittäin ja nauti malakiittikiteiden tarjoamista eduista. Valoisa tulevaisuus odottaa sinua tämän Muutoksen kivi -helmirannekorun avulla.

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
Tine Mets
Niin hyvin onnellinen

Tein rannerenkaita tyttärelleni ja itselleni. Siististi viimeistelty, olemme niin tyytyväisiä siihen. Nopea toimitus, hyvä palvelu.