Miesten setti: 3 helmiranneketta - seeprakivi - laavakivi - luonnollinen jade

Normaali prijs €63,95
Myyntihinta €63,95 Normaali prijs €84,95
Tallentaa 24%
Ilmainen verzending
50 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Astu tyylikkäiden asusteiden maailmaan meidän kanssamme Miesten 3 helmirannekorun setti! Tämä setti koostuu kolmesta ainutlaatuisesta rannekorusta, jotka eivät vain koristele ranteitasi, vaan lisäävät myös persoonallisuutta lookiisi.

 

De ensimmäinen rannekoru on valmistettu seepravihreästä kivestä, jolla on kaunis vihreä-musta marmorimainen ulkonäkö. Tämä kivi tunnetaan tasapainottavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan. Se ei vain lisää ripauksen väriä asuisi, vaan auttaa myös löytämään sisäisen rauhan kiireisinä päivinä.

 

De toinen rannekoru on valmistettu mustasta Lava Rockista, luonnollinen vulkaaninen kivi, joka symboloi voimaa ja vakautta. Tästä rannekorusta todella erikoisen tekee se, että voit kaivertaa siihen itse oman nimesi tai inspiroivan viestin. Näin voit luoda ainutlaatuisen korun, joka todella sopii sinulle ja antaa ilmeen.

 

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä meillä on Natural Xinyi Jade ranneke. Jade on nähty vuosisatojen ajan onnen ja vaurauden symbolina. Tämän jalokiven pehmeä vihreä väri antaa tälle rannekorulle tyylikkään ilmeen, joka sopii täydellisesti muodollisiin tilaisuuksiin, mutta myös rentoihin asuihin.

 

Jokainen tämän sarjan rannekoru on käsintehty huolellisesti ja jokainen yksityiskohta on viimeistelty huolellisesti. Ne ovat joustavia, mikä tarkoittaa, että ne sopivat mukavasti mihin tahansa ranteeseen ilman hakasia. Lisäksi niitä on helppo yhdistää muihin koruihin tai kelloihin, jolloin saat loputtomasti mahdollisuuksia luoda omaa tyyliäsi.

 

Miesten 3 helmirannekorun setillämme olet varma, että asusi on trendikäs ja persoonallinen. Etsitpä sitten lahjaa jollekin erityiselle henkilölle tai haluat vain laajentaa omaa asustekokoelmaasi, tämä sarja on täydellinen valinta. Niin

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 3-arvosteluihin
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
H
Ahdistaa
vittu rakastan sitä!

Todella kaunis setti ja sain vaimostani tekstillä LOVE YOU HARRY

V
VW Transporter
Pidän monipuolisuudesta

🎁 Annoin tämän helmirannekorusetin lahjaksi ja se oli hitti! Erilaiset kivet symboloivat voimaa, vakautta ja kasvua, ja niihin rakastettiin heti. Upea lahja! 🎉💎🌱

H
Henk Rotterdam
Valmistettu erityisesti pyynnöstäni! Ja nyt se on verkkokaupassa

Todella hienoa, että teit tämän rannekoruyhdistelmän minulle. Voit tarjota sen verkkokaupassa. Olen iloinen siitä! Nyt voit yhdistää niitä kauniisti.