Tassuprintti tai lemmikkikuva rannekorussa - Punottua nahkaa

Normaali prijs €68,95
Myyntihinta €68,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
53 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Haluatko ainutlaatuisen rannekorun, joka on paitsi tyylikäs, myös persoonallinen? Silloin Own Dog Paw Print on Leather -rannekoru on todella jotain sinulle! Tämä rannekoru tarjoaa sinulle mahdollisuuden sisällyttää malliin rakkaan koirasi tai kissasi tassunjäljen. 

Sinun tarvitsee vain laittaa tassunjälki valkoiselle paperille ja lähettää meille skannattu kuva siitä. Muutamme sen sitten kauniiksi rannekoruksi käyttämällä italialaista nahkaa, jolla on vahvat luonneominaisuudet. Jalometallilukon halkaisija on 21 mm ja nahan leveys 19 mm ja paksuus 4 mm.

Tämä oma koiran tassunprintti nahkarannekoru ei ole vain kaunis muisto lemmikistäsi, vaan se on myös käsintehty ja ainutlaatuinen. Täydellinen lahja jokaiselle eläinten ystävälle tai vain itsellesi! 

Tilaa tämä erityinen rannekoru nyt ja käytä sitä ylpeänä ranteessasi. Oma tassunpainatusrannekorusi on vain yhden skannauksen päässä!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 2-arvosteluihin
50%
(1)
50%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
samantha
Todella kaunis rannekoru, joka loppujen lopuksi istuu hyvin

Tilasin rannekorun lahjaksi ystävälle, jonka koira valitettavasti kuoli. Kun sain paketin, se sisälsi linjaa ja rannekoru oli löysällä toiselta puolelta.Jetti kosketuksen jälkeen ymmärsin, että minun piti itse leikata rannekoru toiselta puolelta ja liimata se sopivaan kokoon. Vaikka se tehtiin nopeasti, katsotaan kuinka se pitäisi tehdä. on aika katsoa miten se pitäisi tehdä. Vastaanottaja oli siihen erittäin tyytyväinen

A
Andre Bossink
nauhalle

Näyttää erittäin hyvältä, olen myös erittäin tyytyväinen supernopeaan toimitukseen 👍👍