Sormenjälki rannekorussa - punottu nahka (musta / ruskea nahka)

Normaali prijs €68,95
Myyntihinta €68,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
Punottu
Musta
ruskea
Vaalean ruskea
Beige
Vuosikerta
harmaa
Konjakki
Seepra
Leopardi
Tiikerikuningas
35 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä
Lataa oma sormenjälkesi ainutlaatuista kaiverrusta varten

Luo oma henkilökohtainen rannekorusi kanssasi siihen kaiverrettu sormenjälkiOma kaiverrus sormenjäljestäsi rannekorussa luo ainutlaatuisen ilmeen! Lisäksi voit itse määrittää nahan värin. Voit siis valita yhden musta(valo)ruskea tai harmaasävy. Näiden värien lisäksi voit valita myös mustaksi, ruskeaksi tai konjakkipunokseksi punottuksi nahaksi. Voit myös kaivertaa oman tekstisi korun päälle tai alaosaan.

Mukauta rannekorustasi
Omasta rannekorustasi tulee vain henkilökohtaisempi ja ainutlaatuisempi, kun rannekorun ylä- ja alapuolella on oma tekstisi. Esimerkkinä voit lisätä sen henkilön nimen ja syntymäajan, jonka sormenjälki siihen kuuluu. Ota myös rauhallisesti ottaa yhteyttä tapasi ons kysymyksiisi tai erityisiin toiveihisi. Yllään muistokoruja Se on kuitenkin jokaisen sydäntä lähellä oleva asia. Otat tunteen ja tunteen mukaasi päivittäisessä ainutlaatuisessa rannekorussasi. Kuinka tehdä sormenjälki löytyy netistä sivuiltamme.

Ensiluokkaista nahkaa Italiasta
Työskentelemme vain laadukkaimmalla italialaisella nahalla. Tämä nahka leikataan sitten käsin. Lisäksi kaikki kaiverrustyöt tehdään omassa työpajassamme. Työpajamme on varustettu laadukkailla nahka- ja kaiverruskoneilla. Nämä koneet voivat siksi pitää sormenjälkesi terävänä kaivertaa! Muunnamme sormenjälkikuvasi terävämpään kaiverrusmuotoon (SVG).

Muistokorut, kuten rannekoru, ovat tunnelahja
Een sormenjälki rannekoru ei ole vain kaunis silmälle, vaan sillä on myös tunnearvoa. Sormenjälki tehdään kokonaan käsin toiveidesi mukaan. Tämä luo ainutlaatuisen rannekorun, jota kenelläkään muulla ei ole. Rannekorun emotionaalisen arvon ansiosta tämä rannekoru on kaunis lahja sekä antaa että vastaanottaa rakkaille. Kannat tunnetta ja tunnetta mukanasi. A sormenjälki rannekoru on siis emotionaalinen lahja mikä arvostetaan suuresti käyttäjän tai käyttäjän toimesta!

 

Suunnittele oma henkilökohtainen sormenjälkirannekorusi kaiverruksella. Lataa sormenjälkesi verkkokauppamme kautta ja saat ainutlaatuisen muistorannekkeen. Valitse itse italialaisesta nahastamme vahvoilla ominaisuuksilla. Jalometallilukko: 21mm. Nahan leveys: 19 mm. Nahan paksuus: 4 mm.

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 2-arvosteluihin
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Lidwien Cornelis
Onnea vävy ☺️

Anoppi on onnellinen 🍀

J
JdB
Odotettua parempi 💝

Kuinka mukavaa saada tämä rannekoru! Aion antaa tämän äitienpäivälahjaksi isämme menettämisen johdosta. Siitä tulee liikuttava hetki.