Reumaa ja nivelrikkoa vastaan ​​- magneettirannerengas (99,8 % kuparia)

Normaali prijs €41,95
Myyntihinta €41,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
7 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö tehokasta tapaa... vähentää kivuliaita reuma- ja nivelrikkovaivoja? Sitten meillä on ratkaisu sinulle: magneettirannekoru, joka on valmistettu 99,8 % kuparista. Tämä rannekoru ei ole vain todellinen voittaja magneettirannekoruvalikoimastamme, vaan myös erittäin tehokas reumaa ja nivelrikkoa vastaan.

Kuparin näitä olosuhteita lievittävän vaikutuksen ansiosta tämä rannekoru on arvokas apuväline. Lisäksi rannekoru sisältää 44 Neodium-magneettia, jotka yhdessä kuparin kanssa tarjoavat kaksinkertaisen vaikutuksen valituksia vastaan.

Mutta siinä ei vielä kaikki. Tehokkuutensa lisäksi tällä rannekorulla on myös erittäin ylellinen ulkonäkö, joka sopii sekä miehille että naisille. Joten ostat tämän rannekorun paitsi sen positiivisen vaikutuksen, myös sen ainutlaatuisen muotoilun vuoksi. 

Magneettirannekorun leveys on 13 mm ja pituus 22 cm, mukaan lukien metallisen säätösarjan arvo 7,95. Terveyselementit koostuvat Neodiummagneeteista ja materiaali on vähintään 99 % kuparia.

Lyhyesti sanottuna, etsitkö tyylikästä ja tehokasta tapaa vähentää reuma- ja nivelrikkovaivoja? Sitten 99,8 % kuparista valmistettu magneettirannekoru on ratkaisu sinulle!

Arvostelut