Oma teksti kaiverretussa puisessa pähkinärannekorussa

Normaali prijs €54,95
Myyntihinta €54,95 Normaali prijs €83,95
Tallentaa 34%
Ilmainen verzending
31 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö ainutlaatuista rannekorua, joka sopii sinulle täydellisesti? Sitten pähkinärannekorumme omalla tekstikaiverruksella on sinua varten! Valmistettu korkealaatuisesta pähkinäpuusta ja ruostumattomasta teräksestä, tämä rannekoru ei ole vain kaunis, vaan myös kestävä.

Tämän rannekorun leveys on 12 mm ja se on säädettävä, joten se sopii mihin tahansa ranteeseen. Sisältää metallisen säätösarjan arvo 7,95. Henkilökohtaisen tekstin lisääminen tekee tästä rannekorusta entistä erikoisemman ja antaa sille persoonallisen ilmeen.

Etsitpä sitten lahjaa toiselle tai haluat vain jotain ainutlaatuista itsellesi, tämä pähkinärannekoru omalla tekstikaiverruksellasi herättää varmasti huomion. Tilaa tänään ja käytä henkilökohtaista asustettasi pian!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
Fleur v. Kamalaa
Hinta ei itse asiassa ollut paha, koska tällainen henkilökohtainen lahja on aina...

Hei ihmiset,

Haluaisin jakaa kanssanne rannekorusta, jonka ostin tyttöystävälleni verkkokaupasta. Se on todella huippujuttu, jossa on erityinen kaiverrus. Oli aika jännittävää antaa se lahjaksi, mutta hän oli erittäin tyytyväinen!

Rannekoru on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on kaunis hopean värinen. Valitsin tyttöystäväni nimen kaiverretuksi eteen ja takapuolelle myös "I love you". Superromanttinen eikö?!

Netistä tilaaminen oli todella helppoa ja nopeaa. Hinta ei itse asiassa ollut paha, koska tällainen henkilökohtainen lahja on aina hieman kalliimpi kuin kaupasta ostettu.

Suosittelen ehdottomasti tätä kauppaa, jos etsit jotain persoonallista rakkaallesi. Joka tapauksessa olen erittäin tyytyväinen ostokseeni!