Ruskea seeprakivijaspis – nimikaiverrus helmirannekoru

Normaali prijs €29,95
Myyntihinta €29,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
15 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Ruskea Zebra Stone Jasper – Name Engraving Bead Rannekoru on kaunis ja merkityksellinen lisä korukokoelmaasi. Rannekoru on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sisältää huolellisesti kiillotettuja ruskeita Zebra-kivi Jaspishelmiä, jotka näyttävät lämpimältä ja luonnolliselta.

Mutta tämä rannekoru ei ole vain kaunis katsella. Ruskealla seeprakivellä Jasperilla on myös voimakkaita energeettisiä ominaisuuksia. Tämä kivi auttaa meitä näkemään illuusioiden läpi ja ratkaisemaan ongelmiamme. Hän antaa meille päättäväisyyttä voittaa apatia ja motivoi meitä toteuttamaan ideamme.

Lisäksi seeprakivi suojaa auraamme energisesti, jolloin voimme paremmin suojautua negatiivisilta ulkoisilta vaikutuksilta. Se myös auttaa meitä näkemään tilanteen molemmat puolet, mikä voi auttaa meitä tekemään tietoisia päätöksiä. 

Mutta siinä ei vielä kaikki. Ruskea Zebra kivi Jasper rannekoru antaa meille myös rohkeutta ja kestävyyttä olla todellinen itsemme, mikä voi osaltaan lisätä itseluottamusta ja sisäistä voimaa. 

Ja kirstuksena kakun päällä, tämä kaunis rannekoru voidaan myös personoida haluamallasi nimikaiverruksella. Näin voit tehdä tästä rannekorusta erityisen persoonallisen tai antaa sen ainutlaatuiseksi lahjaksi jollekin toiselle.

Lyhyesti sanottuna Brown Zebra Stone Jasper – Name Engraving Bead Rannekoru ei ole vain kaunis koru, vaan sillä on myös voimakkaita energeettisiä ominaisuuksia, jotka voivat edistää parempaa tasapainoa ja sisäistä voimaa.

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Natasja Cuijpers
Super kauniit rannekorut

Kauniit rannekorut. Paljon valinnanvaraa ja supernopea toimitus.
Erittäin ystävällisiä ja avuliaita ihmisiä. Kaikella maailman kärsivällisyydellä.