Sormenjälkikaiverrus kaksoispunotussa nahkarannekkeessa

Normaali prijs €67,95
Myyntihinta €67,95 Normaali prijs €79,95
Tallentaa 15%
Ilmainen verzending
36 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö persoonallista korua? Sitten tämä rannekoru, johon on kaiverrettu oma sormenjälki, on täydellinen sinulle! Ainutlaatuinen oman sormenjälkesi kaiverrus luo persoonallisen ja erityisen ilmeen. Lisäksi voit valita itse nahan värin ja saada oman tekstisi kaiverretuksi rannekorun päälle tai alaosaan.

Rannekorumme on valmistettu erittäin huolellisesti. Työskentelemme yksinomaan korkealaatuisen italialaisen huippuluokan nahan kanssa. Nahka leikataan käsin ja kaikki kaiverrukset tehdään omassa työpajassamme. Näin voimme kaivertaa sormenjäljesi terävästi!

Sormenjälkirannekorulla ei ole vain kaunis ulkonäkö, vaan sillä on myös tunnearvoa. Rannekoru valmistetaan kokonaan käsin toiveidesi mukaan, jolloin tuloksena on ainutlaatuinen koru, jota kenelläkään muulla ei ole. Tämän muistokorun käyttäminen on jokaisen sydäntä lähellä. 

Mahdollisuudet ovat rajattomat ja olemme avoimia kaikille erityisille toiveillesi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja sormenjälkien ottamisesta. Tilaa henkilökohtainen rannekorusi nyt ja kanna läheisesi aina mukanasi!

Tämä kaksinkertainen punottu nahkaranneke on mukana kaivertaa oma tekstisi ja symboli. Kokoa oma punottu nahkaranneke. Nahka on kaksi kertaa 6mm nahkaa. Tämä käsintehty tukeva rannekoru sopii sekä miehille että naisille.

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 4-arvosteluihin
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
L
Lorie
Kaunis sormenjälkikaiverrus kaksoispunotussa rannekorussa

Olen täysin ihastunut äskettäin ostamaani sormenjälkikaiverrukseen kaksoispunotussa nahkarannekorussa. Tässä rannekorussa ei ole vain kaunista käsityötaitoa, vaan sormenjälkikaiverrus tekee siitä todella ainutlaatuisen ja erityisen.

P
Paul & Irene
Kauniit rannekorut

Tilasimme kauniit rannekorut persoonallisesti! Toimitetaan nopeasti ja laadukkaasti. Omasta virheestämme johtuen saimme hyvän yhteyden ja ratkaisimme asian hyvin. Mikä loistava palvelu!

O
oscar

Tilaamamme rannekorut olivat kauniita. Oma panoksemme oli hienosti sisällytetty ja asiakaspalvelu auttoi hyvin toiveemme täyttämisessä. Viestintä ja palvelu olivat huippuluokkaa. Voimme vain arvostaa laatikoiden huomaavaisuutta. Suosittelemme ystävillemme ja tuttavillemme.

R
Ron Muijers
Täydellinen lahja liikekumppaneille.

Tilasimme äskettäin verkosta useita erivärisiä nahkarannekoruja, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut soljet liikesuhteemme 100-vuotispäivänä. Ne toimitettiin 2 päivässä. Logo ja perustamispäivä on kauniisti laseroitu sulkimeen.
Näet, että nahka ja suljin ovat korkealaatuisia.

Asiakkaamme piti sitä erityisen upeana muistona heidän 100-vuotisjuhlistaan.

Pullo viiniä tai olutpaketti on niin vanhentunut.
Tällaisella rannekorulla voit jopa näyttää lahjalta.