Suuri punainen lohikäärme - Jaspis - helmikoru

Normaali prijs €23,95
Myyntihinta €23,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
26 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Suuri punainen lohikäärme - Jaspis - helmirannekoru on täydellinen valinta jokaiselle, joka haluaa lisätä emotionaalista keskittymistään ja tasapainoaan. Tämä rannekoru on valmistettu punaisesta jaspisesta, voimakkaasta jalokivestä, joka tunnetaan kyvystään poistaa negatiivista energiaa, huolta, emotionaalista stressiä, pelkoa ja hämmennystä.

Punainen Jaspis on hyvä parantamaan ahdistuneita mielialoja, ratkaisemaan emotionaalisia turhautumisia ja edistämään selkeää ajattelua. Siinä on yleisiä mielialaa tasapainottavia energioita, jotka auttavat kanavoimaan ja lisäämään emotionaalista kestävyyttä, itseluottamusta, tunnesuojaa, rohkeutta, tasapainoa, rauhallisuutta ja rentoutumista.

Näiden etujen lisäksi Punaista Jaspista voidaan käyttää myös unimuistin parantamiseen ja seksuaalisen elinvoiman lisäämiseen. Great Red Dragon - Jasper - Beaded -rannekorun avulla et vain käytä kaunista korua ranteessasi, vaan se myös tukee hyvinvointiasi.

Helmet on pujotettu huolellisesti käsin kauniiksi ja mukavaksi rannekoruksi, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön. Punainen väri epäilemättä erottuu ja kiinnittää ympärilläsi olevien ihmisten huomion. Tilaa tämä ainutlaatuinen Great Red Dragon - Jasper - Beaded -rannekoru nyt ja lisää elämääsi positiivisuutta!

Arvostelut