Tee sormenjälki rannekoruun - ruskea Punottu nahkainen rannekoru

Normaali prijs €68,00
Myyntihinta €68,00 Normaali prijs €94,95
Tallentaa 28%
Ilmainen verzending
53 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö ainutlaatuista ja persoonallista korua? Sitten sormenjälki rannekorujen valmistukseen - ruskea punottu nahkarannekoru on täydellinen valinta sinulle. Tällä rannekorulla voit kaivertaa itsellesi ainutlaatuisen sormenjälkesi, mikä tekee siitä erityisen muistokorun.

Sormenjälki on konkreettinen muistutus jostakin sinulle rakkaasta, kuten isästäsi, äidistäsi, miehestäsi tai vaimosta. Rannekorumme tarjoaa mahdollisuuden kantaa tätä muistoa aina mukanasi. Lisäksi rannekoru on räätälöity erityisesti sinua varten, jotta se istuu täydellisesti ranteeseesi.

Käsinkudotulla nahkarannekkeella on vankka ulkonäkö ja se sopii sekä miehille että naisille. Italialainen tummanruskea nahka antaa rannekorulle ylellisen ilmeen. 24 mm jalometallinen magneettilukko varmistaa, että rannekoru on helppo sulkea ja pysyy tukevasti ranteessasi.

Nahkainen 19 mm leveys ja 4 mm paksuus tekevät tästä rannekorusta paitsi tyylikkään myös kestävän. Lyhyesti sanottuna: Tee sormenjälki rannekorussamme - ruskea punottu nahkarannekoru sinulla on käsissäsi erityinen koru, joka ei vain näytä kauniilta, vaan jolla on myös paljon tunnearvoa.

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
T
Pieni Linssen
ensimmäinen

Toimitus supernopeasti, näytti hyvältä.
Loman jälkeen katsotaan kuinka räätälöinti toimii.