Dark Love (TIMBERWOOD) - Pähkinäpuurannekoru

Normaali prijs €72,95
Myyntihinta €72,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
22 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö ainutlaatuista ja tyylikästä lahjaa tälle erityiselle ystävälle? Älä etsi enää! Puinen TIMBERWOOD Dark Love -rannekoru on täydellinen lahja. Nämä kauniit rannekorut ovat osa TIMBERWOOD-puista rannekorusarjaa, ja niille on tunnusomaista niiden tukeva ja vankka ruostumattomasta teräksestä valmistettu lukko yhdistettynä tyylikkääseen pähkinäpuuhihnaan.

Rannekorut ovat säädettävissä mukana tulevan metallisäätimen ansiosta, joten ne sopivat mihin tahansa ranteeseen. Tee lahjastasi erityisen erityinen lisäämällä linkkiin henkilökohtainen kaiverrus. Näin et anna lahjaksi vain kaunista korua, vaan myös pysyvän muiston ystävyydestäsi tai rakkaudestasi.

16 mm leveä Dark Love -puinen rannekoru on riittävän hienovarainen käytettäväksi joka päivä, mutta erottuu silti joukosta ainutlaatuisen muotoilunsa ansiosta. Tämä korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja pähkinäpuusta valmistettu koru ei ole vain kaunis katsella, vaan myös kestävä käytössä.

Tee joku iloiseksi tällä kauniilla TIMBERWOOD Dark Love -puisella rannekorulla lahjaksi kaikkiin tilaisuuksiin. Tilaa nyt ja saat 7,95 € arvoisen metallisen säätösarjan ilmaiseksi!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 2-arvosteluihin
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Bjorn
Tilasin uuden rannekorun kuponkikoodilla

Kun vanha rannekoruni oli vaurioitunut, kysyin, voisinko hankkia uuden. Vastaus oli nopea ja pääsin valitsemaan toisen rannekorun kuponkikoodilla, todella hyvä palvelu 🌟🌟🌟

L
Lisette kirja
Suosittele tätä rannekorua kaikille, jotka etsivät ainutlaatuista ja tyylikästä asustetta

Sain juuri Dark Love -rannekorun TIMBERWOODilta ja olen siitä aivan innoissani! Puu on niin sileää ja tumma viimeistely antaa sille todella näyttävän ulkonäön. Se on myös todella kevyt ja mukava käyttää, mikä on minulle valtava plussa. Säädettävä lukko tarkoittaa, että se sopii täydellisesti ranteeseeni ja näyttää hyvältä niin monien erilaisten asujen kanssa. Olen saanut siitä jo niin paljon kehuja! Kaiken kaikkiaan suosittelen ehdottomasti tätä rannekorua kaikille, jotka etsivät ainutlaatuista ja tyylikästä asustetta.