UUTUUS: Frozen Tiger Eye Beads -rannekoru nimillä

Normaali prijs €37,00
Myyntihinta €37,00 Normaali prijs €48,00
Tallentaa 22%
Ilmainen verzending
5 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Tutustu meidän UUDET Frozen Tiger Eye Beads -helmet Rannekoru nimikaiverruksella!

Etsitkö ainutlaatuista ja merkityksellistä korua, joka sopii sinulle täydellisesti? Sitten Frozen Tiger Eye -helmirannekorumme nimikaiverruksella on juuri sitä mitä etsit! Tämä kaunis rannekoru on valmistettu eksklusiivisista mattapintaisista 8 mm:n tiikerisilmähelmistä, mikä tarjoaa hienostuneen ja tyylikkään ilmeen.

Tästä rannekorusta todella erikoisen tekee se, että linkkiin kaiverretaan omat lemmikin nimet, nimikirjaimet tai erikoisnimet. Tämä antaa rannekorulle persoonallisen ja sentimentaalisen kosketuksen, mikä tekee siitä täydellisen lahjaksi itsellesi tai rakkaallesi.

Etsitpä tapaa pitää lemmikkisi aina lähelläsi tai haluat vain ainutlaatuisen korun, jolla on henkilökohtainen merkitys, Frozen Tiger Eye Bead -rannekorumme on täydellinen valinta. Tiger eye -helmet tunnetaan myös suojaavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan, joten tämä rannekoru ei ole vain kaunis, vaan sillä voi myös olla positiivinen vaikutus hyvinvointiisi.

Tilaa oma Frozen Tiger Eye -helmirannekoru nimikaiverruksella jo tänään Kanna aina erityisiä muistojasi mukanasi. Nämä korut ovat myös loistava lahja syntymäpäiville, vuosipäiville ja muihin erityisiin tilaisuuksiin.

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 2-arvosteluihin
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
George
Tämä rannekoru on todella siisti ja persoonallinen! 😎✨

Kaiverrus antaa sille erityisen merkityksen. ❤️

L
Linda
Tämä rannekoru todella ylittää odotukseni

Olen aivan ihastunut uudesta jäädytetystä helmirannekorustani! Tämä rannekoru todella ylittää odotukseni ja on epäilemättä kauniimpi kuin edellinen kiiltävä helmikoruni.

Ensimmäinen asia, jonka huomaat tästä jäädytetty helmirannekorusta, on viileä mattapintainen ulkonäkö, eikä se siksi ole liian hallitseva ranteessani.