Valokuvarannekoru omalla kuvalla - Punottu nahkarannekoru valokuvakaiverruksella

Normaali prijs €68,00
Myyntihinta €68,00 Normaali prijs €94,95
Tallentaa 28%
Ilmainen verzending
35 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Haluatko käyttää ainutlaatuista ja persoonallista korua? Sitten valokuvarannekorumme on täydellinen valinta sinulle! Pidä nyt vauvasi, lapsesi tai ainutlaatuinen valokuva yhdellä käsin punottu kaivertaa nahkaranneke ja kanna sitä aina mukanasi. Valokuvaranneke ei ole vain hauskaa itsellesi, vaan myös lahjaksi ystäville tai perheelle. 

Rannekorumme on valmistettu mittatilaustyönä niin, että ne sopivat täydellisesti ranteeseesi. Rannekoru sopii sekä miehille että naisille ja on valmistettu laadukasta italialaista tummanruskeaa nahkaa vankan ulkonäön kanssa. Magneettinen lukko on valmistettu jalometalleista ja sen halkaisija on 24 mm. Nahan leveys on 19 mm ja paksuus 4 mm. 

Valokuvarannekkeemme avulla et käytä vain kaunista korua, vaan myös muistutat ihmisistä, jotka ovat tärkeitä elämässäsi. Tilaa nyt oma henkilökohtainen valokuvaranneke ja anna meidän ikuistaa muistosi tähän kauniiseen asusteeseen!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 3-arvosteluihin
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Z
Zita Janssen
kuvasta tuli kaunis tällä mustavalkoisella

kyllä, ystäväni on tyytyväinen siihen, näyttää hyvältä

K
Kevin
Kiitos käsityöstä

Aivan upea! Rannekorun valokuvakuva on veitsenterävä ja laadukas. Punottu nahkamuotoilu lisää viileän ilmeen. Olen vaikuttunut kaiverruksen hienoista yksityiskohdista. Ainutlaatuinen ja persoonallinen koru, joka varmasti herättää huomion.

E
Toissapäivänä oma valokuvarannekkeeni…
Toissapäivänä oma valokuvarannekkeeni…

Toissapäivänä tilasin oman valokuvarannekkeeni nimikaiverruksella, joka saapui samana päivänä jäljen ja jäljen kera. Kaiverrus on syvä ja näyttää kauniilta. Kesti jonkin aikaa keksiä rannekorulle sopiva koko, koska senkin piti istua kunnolla, mittasin kelloni narulla.