Neptune 'Ocean Jasper' - helmillä koristeltu rannekoru

Normaali prijs €26,95
Myyntihinta €26,95 Normaali prijs
Tallentaa 0
Ilmainen verzending
5 ihmistä katseli tätä tuotetta viimeisen tunnin aikana

Ilmainen verzending, pikatoimitus
✅ Olemme valmistaneet rannekoruja 24 vuotta
✅ Me kaivertaa itse korumme
✅ Tukevaa "aitoa nahkaa" Italiasta, ei tekonahkaa!
✅ Riskitöntä Maksa jälkeenpäin Klarnan kanssa

Määritelmä

Etsitkö erityistä rannekorua, joka ei ole vain kaunis, vaan kantaa myös merkityksellistä viestiä? Silloin Neptune 'Ocean Jasper' helmikoru, jossa on nimikaiverrus, on todella jotain sinulle!

Tämä kaunis rannekoru on valmistettu valtameren jaspisesta, kivestä, joka tunnetaan parantavista ominaisuuksistaan. Kivi voi auttaa käsittelemään tunteita ja saamaan oivalluksia ihmissuhteista ja henkilökohtaisesta kehityksestä. Tämän rannekorun käyttäminen voi siis parantaa henkistä hyvinvointiasi.

Mutta siinä ei vielä kaikki: Neptunuksen Ocean Jasper -helmirannekorussa on myös nimikaiverrus. Tämä tekee rannekorusta erityisen persoonallisen ja ainutlaatuisen. Voit valita, haluatko kaivertaa oman nimesi tai jonkun, joka merkitsee sinulle paljon. 

Etsitpä sitten talismania vaalittujen ihmissuhteiden vahvistamiseen tai haluat vain käyttää kaunista ja merkityksellistä rannekorua, Neptune 'Ocean Jasper' -helmirannekoru, jossa on nimikaiverrus, on erinomainen valinta. Tilaa se jo tänään ja nauti sen voimakkaasta vaikutuksesta ja ainutlaatuisesta ulkonäöstä!

Arvostelut

asiakkaiden arvostelut

Perustuu 1-arvosteluun
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
J
Jeanmi ja Katia De Meersman

Neptune 'Ocean Jasper' - helmillä koristeltu rannekoru