Vuodesta 1999

Käsintehty omassa työpajassamme

Onko kysymyksiä? Kerro meille

Pieni studio, suuret tavoitteet. Vastaamme kysymykseesi muutaman tunnin sisällä. Tai kysy kysymyksesi suoraan live-chatissa.

(Palautus) osoitteet

Hertog Willemlaan 23

5961 TK Horst

Asiakaspalvelu

085 - 0600355 (myös WhatsApp)

info@rannerenkaita.fi

info@armbanden.be

Sosiaalinen media

Yritys

Kauppakamari: 14 11 63 37

ALV-numero: NL 0022 60920 B65

aukioloaika

Maanantaista lauantaihin klo 9–00

Avoinna pyhäpäivinä uutta vuotta lukuun ottamatta

Tietoja Armbandenista™ ja Armbanden.be:stä

Rannekorut on ollut olemassa siitä lähtien 1999 virallisesti rekisteröity Alankomaissa ja Belgiassa ja alkoi ainutlaatuisilla käsintehdyillä "rannekoruilla". Muun muassa kaiverrettavilla nahkarannekkeilla miesten ja naisten rannekoruilla ja on kasvanut perinteiseksi koruverkkokaupaksi naisten ja miesten rannekoruissa. Meidän oma studio tulla koruksi Räätälöity. Antaaksemme jokaiselle rannekorulle ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman, olemme erikoistuneet suunnittelemaan oman rannekorusi. Tukeva rannekorulahjasi vastaanotetaan aina yksilöllisesti kaiverrus- ja nahankäsittelytekniikoiden avulla. Mallistomme koostuu yli 600 varastossa olevasta rannekorusta, joissa on viimeisimmät trendit ja mallit, kuten helmet, puiset, kestävät köydet, valokuvarannekkeet ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut sormenjälkirannekkeet.

Käsintehtyjä koruja vuodesta 1999 omasta studiostamme.

Erilaisia ​​nahkatyyppejä

Kaikki "aito nahkamme" tulee Materasta, Italiasta. Tämä tekee siitä paitsi korkeimman autenttisen laadun, myös vankan, kestävän ja vastuullisen. Jos etsit rannekorua erityyppisestä nahasta, ilmoita siitä meille. Näytämme mielellämme, mitkä nahkahihnat ovat saatavilla.

Nahkaiset rannekorut